John Deere Gamma

De kracht van een grote groep!

Al sinds 1981 maken wij deel uit van de groep Arvesta. Onder deze groep huizen meer dan veertig sterke merken zoals Aveve, Proxani en Hortiplan, enz … De groep is daarmee de full-service partner voor boer en tuinder met een sterk internationaal netwerk. COBELAL is de exclusieve importeur en distributeur voor België van land- en tuinbouwmachines zoals John Deere & Kramer. Wij kunnen u ook een breed gamma van machines voor parken & tuinen en golfbaanonderhoud aanbieden, zowel voor particulier als professioneel gebruik. COBELAL biedt de klant deskundig advies, zowel voor als na de verkoop. Voor onderhoud en reparaties kunnen klanten rekenen op een professioneel netwerk van een dertigtal servicepunten in heel België.

“Elke dag zetten wij ons in om het rendement van boeren en tuinders te verhogen en zo samen te groeien.”

Eric Lauwers, CEO d’Arvesta

COBELAL, een leidende importeur!

Wij importeren machines voor het onderhoud van wegen, parken en tuinen, zowel voor professionals als voor particulieren.

Nous importons des machines pour l'entretrien des routes, des parcs et jardins, à la fois pour les professionnels, mais également pour les utilisateurs privés.

Kramer Tractor KL25.5

Meer informatie over onze machines?

Een agent zal u graag helpen!

COBELAL BV – Cofabel
Aarschotsesteenweg 84, 3012 Leuven (Wilsele)
BTW BE 0408.456.706
3012 Leuven