Kramer & John Deere

Ontdek onze merken

Kom en ontdek ons ruim assortiment landbouw-, golf & park- en tuinmachines voor particulier en professioneel gebruik.

Onze merken: Grote machines

John Deere

Sinds onze oprichting in 1837, heeft John Deere producten en diensten geleverd om hen die met het land zijn verbonden, te ondersteunen. Voor mensen die land cultiveren en ervan oogsten. Voor mensen die land omvormen en verrijken. Voor mensen die op land bouwen. John Deere is toegewijd aan hun succes. Vanwege ons verleden, onze passie en ons doel om hen te helpen winstgevender en productiever te worden, heeft John Deere een unieke positie om de leverancier bij uitstek te worden van hun uitrusting.

Kramer

Onder de traditionele merknaam Kramer ontwikkelt en produceert Kramer-Werke GmbH compacte wielladers, telescoopwielladers en verreikers met een hoge wendbaarheid, terreinvaardigheid en efficiëntie voor de landbouw. In de beginjaren van de meer dan 90-jarige bedrijfsgeschiedenis maakte het bedrijf snel naam als fabrikant van tractoren. Tegenwoordig is Kramer-Werke GmbH een middelgroot productiebedrijf dat niet alleen veel waarde hecht aan eigen onderzoek en ontwikkeling, maar ook een breed assortiment aanbiedt voor intern transport. Alle producten van Kramer worden gekenmerkt door geavanceerde technologie en de hoogste kwaliteit. Dankzij tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van laadmachines zijn deze optimaal afgestemd op de behoeften van de klant. Om aan de eisen van de professionele landbouw op het gebied van service en advies te voldoen, biedt Kramer de machines sinds 2012 weer rechtstreeks via een agrarisch verkoopnetwerk aan. Door de lange geschiedenis van het bedrijf en het continue bedrijfssucces is Kramer optimaal voorbereid op toekomstige uitdagingen, want de toekomst heeft een oorsprong nodig.

Onze merken: Golf, Park & Tuin

Wessex International

Wessex maakt machines van superieure kwaliteit voor de professionele markt en dit sedert 1962. De Wessex-machines besparen tijd, verhogen de efficiëntie en verlagen de kosten voor de eindgebruiker.

Matev

Al meer dan 50 jaar staat Matev voor innovatieve trekkerproducten. Matev is gepassioneerd door de ontwikkeling van hoogwaardige aanbouwdelen voor groenverzorging, terreinonderhoud en winterdienst, en met hun basisuitrusting maken ze trekkers klaar voor elk gebruik.

Wiedenmann

Wessex maakt machines van superieure kwaliteit voor de professionele markt en dit sedert 1962. De Wessex-machines besparen tijd, verhogen de efficiëntie en verlagen de kosten voor de eindgebruiker.

Onze merken: Golf, Park & Tuin

GKB

Sinds 1985 is GKB Machines als divisie actief met de ontwikkeling van innovatieve onderhoudsmachines voor golfbanen, natuur- en kunstgrasvelden. Bij GKB Machines staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Als familiebedrijf streven ze naar een duurzame onderneming met toekomstperspectief. Dat dit geen loze woorden zijn, blijkt uit het feit dat ze alle machines energieneutraal produceren.

Greenworks

Wat Greenworks kenmerkt: - Geluidsarm: Weinig trillingen, ideaal om langere tijd mee te werken - Bijzonder krachtig door weldoordacht gebruik van toptechnologie. - Door de unieke 80V toepassing (met dubbele aarding voor de veiligheid! Uniek in dit product!) laadt de batterij sneller op dan ze ontlaadt. - Continue uitbreiding van het gamma batterijen en laders. - Geen transport van brandstof

Jensen

Jensen hakselaars zijn een referentie in de tuin en park sector maar ook in de bosbouw. Al sinds 1900 fabriceert Jensen hoogstaande machines en kan met recht de uitvinder van de houthakselaar genoemd worden. De verwerkingscapaciteit van de machines gaat van 15 tot 30 cm. Uitvoeringen met aftakas, motor en elektrische aandrijving in nagenoeg alle modellen.

Onze merken: Golf, Park & Tuin

Frisian Motors

Frisian Motors ontwerpt en assembleert elektrische voer- en werktuigen voor particulier en professioneel gebruik. Sinds 2009 is Frisian Motors hiermee de eerste fabrikant in Europa die zich volledig richt op louter elektrische machines geschikt voor vele doeleinden. De producten hebben naast de verbetering voor het milieu (minder CO2) vele praktische voordelen. Minder lawaai, geen roet of stank, geen rompslomp met benzine, diesel en olie. Dat maakt ze daardoor ook zeer geschikt voor gebruik in afgesloten ruimtes of in aanwezigheid bij dieren. Bovendien zijn de machines nagenoeg onderhoudsvrij.

Smithco

Smithco maakt machines voor het onderhoud van golfterreinen en parken.

Yamaha

De geschiedenis van Yamaha Motor is er een die al tientallen jaren harten doet opleven, voortdurend innoveert, Yamaha Motor stelt de behoeften van klanten en bedrijven centraal bij elke innovatie en elk product. Door deskundige engineering, kwaliteit en de betrouwbaarheid van hun lichtgewicht voertuigen levert Yamaha duurzame en praktische oplossingen voor bedrijven, luxe en betrouwbare voertuigen voor persoonlijk vervoer en comfortabele golfauto's met een schat aan functies die zijn ontworpen om alle spelers een ongelooflijk plezierige golfronde te garanderen. Ons segment lichtgewicht voertuigen is gericht op zowel B2B- als B2C-publiek en weerspiegelt Yamaha's inzet om te zorgen voor een breed scala aan opties, met als doel te voldoen aan ieders behoeften in onze drie hoofdsegmenten: Commercieel, Privé en Golfvloot.

Onze merken: Golf, Park & Tuin

TRU-TURF

TRU-TURF is sinds 1947 HET merk van de rollen voor de Greens;

TURFCO

TURFCO biedt accessoires aan voor professionele golfterreinen.

ATT

Advanced Turf Technology fabrikant van casetten-eenheden voor greenmaaiers voor het gebruik van specifieke werktuigen voor bepaalde werkzaamheden. ATT staat voor topkwaliteit van het materiaal voor het onderhoud van golfterreinen.
John Deere

Voor meer informatie over onze machines,

Neem contact met ons op!

COBELAL BV – Cofabel
Aarschotsesteenweg 84, 3012 Leuven (Wilsele)
BTW BE 0408.456.706
3012 Leuven